Du skal bruge




 

 

 Æggekage
  med bacon - tomat - purløg

 

 

Til 4 personer
8 æg
1 spsk. mel
2 dl. mælk
10-12 skiver bacon (3 mm) - til panden kan fyldes.
2 tomater
Purløg
Salt og peber

 

                                     Tilberedning

 

Varm panden til middelvarme (5 af 9) og læg baconen på, steges
ca. 5 min på hver side.

Kom melet i en skål, tilsæt mælken meget lidt lidt af gangen, for at
undgå klumper.

Når mel og mælk er blandet, slås æggene ud i skålen, klip purløgene
ned i massen og pisk sammen.

Nu er baconen færdigstegt, og massen hældes over.

Læg de skivede tomater oveni massen, og bag til den er nogenlunde
fast. Brug en paletkniv til stikke i kagen, på steder, hvor der står
flydende masse, så dette kommer til bunden.

                                     Tilbehør

 

Kold kogt kartoffel  

                                     Andre gode madsider

 

ARLA
Alletiders Kogebog
Svinegodt.dk
Hjerteforeningen - god mad

Peters Ost
 

                    Google