Du skal bruge

 


 

 

 Ris á l'amande
  med kirsebærsovs

 

 


Risengrød af ½ l mælk og 65 g ris
25 g hakkede mandler
1 spsk. vaniljesukker
2½ dl. piskefløde
   

                                     Tilberedning

 

Bring mælk og risengryn i kog, og lad det simre ved 1 af 9 i en time.

Kom et drys salt i grøden, rør, og grøden  er færdig.

Rør risengrøden med mandler og vaniljesukker.

Lad grøden køle af.

Pisk fløden og bland den i risengrøden.

Hæld op i en skål, eller portionsskåle.

                                     Tilbehør

 

Server kirsebærsovs til. Evt. anden frugtsovs.

                                     Andre gode madsider

 

ARLA
Alletiders Kogebog
Svinegodt.dk
Hjerteforeningen - god mad

Peters Ost

                    Google